Contact Info / Websites

Recent Movie Reviews


"PASSED" "PASSED"

Rated 3 / 5 stars

Mijn mening!

Yo Rutger/Citroen/BornToByte!

Ik dacht misschien is dit wel een passendere plek om mijn mening te geven en bovendien heb ik hier al érg lang niet meer gereviewd. Ik ga wel een beetje kritisch zijn, maar alleen om je te helpen natuurlijk. Hier wat puntjes:
- details. Daar moet je echt meer aandacht aan gaan besteden. De achtergronden waren allemaal érg basic (vaak alleen maar een gradient oid). Ook dingen als het vuur dat uit de minigun komt (wat nu alleen een geel streepje met een lagere alpha-waarde was) kunnen veel beter.
- timing. Zoals de reviewer voor mij zegt: je verhaal komt nu niet over. Het gebeurt allemaal zo snel dat het niet helemaal duidelijk is wat er gebeurt. Die onduidelijkheid komt ook voort uit het volgende puntje:
- de animaties zelf. Die zijn vaak niet erg vloeiend, of niet duidelijk genoeg. De eerste keer dat ik je filmpje keek had ik bijvoorbeeld niet door hoe die swf ineens aan die minigun kwam en wat hij daar rechtsboven in de hoek deed.
- muziek. De overgang tussen de eerste 2 nummers kan vloeiender. Zo'n harde overschakeling op een onhandig moment in de muziek komt een beetje 'lelijk' over. Het laatste nummer (die van Bob Marley) was redelijk overbodig. Ik snap dat zo'n nummer leuk is 'zo nog even op het eind', maar muziek drukt wel zwaar op de bestandsgrootte.

Zo, dat was het wel een beetje. Ik hoop dat je hier iets aan hebt en dat je door blijft gaan met animeren en uiteindelijk steeds verder richting de 4+ scores gaat! :)

Tot in de KL!

- Koen! (van de KL)


People find this review helpful!
Rutger responds:

Oeh de overgang van nummers: Op NG is het heel moeilijk dat vloeiend te doen, ik heb het een paar keer uitgeprobeerd, maar omdat mijn muziek 10 sec of meer of minder... achter loopt op NG enzo heb ik er maar voor gekozen niet te doen.
Bob Marley is voor de leuk nadat hij freedom wilde zeggen :') Maar ik begrijp dat ik het beter weg kan laten. Maar ik kon het niet laten... Maargoed ik zal er aan werken inieder geval.


StickmanJim-GoesToSchool StickmanJim-GoesToSchool

Rated 3.5 / 5 stars

That was actually pretty good

The animation was pretty good and pretty funny, too. You need to work on your character animation (e.g. the walking cycle), because that didn't really look good. Keep it up!


People find this review helpful!
CaptianBAMF responds:

Yeah I re-drew the walking cycle a ton of times but I was never happy with it. I still think it could have been better.


The Ultimate Showdown The Ultimate Showdown

Rated 3.5 / 5 stars

....

The drawings were decent, but the animation itself isn't that good at all. The song was pretty funny.

7/10, 3/5


Recent Game Reviews


The Zelda Quiz The Zelda Quiz

Rated 0.5 / 5 stars

correct me if I'm wrong...

...but I don't think Link was born in Hyrule in 'Ocarina of Time'...SpongeBob SquarePants V2 SpongeBob SquarePants V2

Rated 3 / 5 stars

hmm

maybe the guy's foreign. cuz where i'm from(holland) crabby patties are also called krabburgers.


GROMHELLGROUND responds:

Yes, I'm from Holland.. Im working on SpongeBob SquarePants 2 (which will be bigger and better and with sounds!) and I will correct those typos there!


! Fishy ! ! Fishy !

Rated 5 / 5 stars

lol

i ate everything and completely destroyed the ecosystem! yes, it's possible! and thats what it says at the and.


Recent Audio Reviews


Easy Balanced Easy Balanced

Rated 2 / 5 stars

hmmm...

I gave you a low score on both originality and effort, because you used Ejay. It's impossible to create an original song in Ejay and it also isn't very hard to create a song in Ejay. The song isn't very diverse either, so I gave it a 5 on diversite. Clarity doesn't count, since it's impossible to create unclear music in Ejay (unless you deliberately edit it to be unclear).
Next time, try creating a more original song by using different software and creating your own samples.


People find this review helpful!