Contact Info / Websites

All 68 movie Reviews


"PASSED" "PASSED"

Rated 3 / 5 stars

Mijn mening!

Yo Rutger/Citroen/BornToByte!

Ik dacht misschien is dit wel een passendere plek om mijn mening te geven en bovendien heb ik hier al érg lang niet meer gereviewd. Ik ga wel een beetje kritisch zijn, maar alleen om je te helpen natuurlijk. Hier wat puntjes:
- details. Daar moet je echt meer aandacht aan gaan besteden. De achtergronden waren allemaal érg basic (vaak alleen maar een gradient oid). Ook dingen als het vuur dat uit de minigun komt (wat nu alleen een geel streepje met een lagere alpha-waarde was) kunnen veel beter.
- timing. Zoals de reviewer voor mij zegt: je verhaal komt nu niet over. Het gebeurt allemaal zo snel dat het niet helemaal duidelijk is wat er gebeurt. Die onduidelijkheid komt ook voort uit het volgende puntje:
- de animaties zelf. Die zijn vaak niet erg vloeiend, of niet duidelijk genoeg. De eerste keer dat ik je filmpje keek had ik bijvoorbeeld niet door hoe die swf ineens aan die minigun kwam en wat hij daar rechtsboven in de hoek deed.
- muziek. De overgang tussen de eerste 2 nummers kan vloeiender. Zo'n harde overschakeling op een onhandig moment in de muziek komt een beetje 'lelijk' over. Het laatste nummer (die van Bob Marley) was redelijk overbodig. Ik snap dat zo'n nummer leuk is 'zo nog even op het eind', maar muziek drukt wel zwaar op de bestandsgrootte.

Zo, dat was het wel een beetje. Ik hoop dat je hier iets aan hebt en dat je door blijft gaan met animeren en uiteindelijk steeds verder richting de 4+ scores gaat! :)

Tot in de KL!

- Koen! (van de KL)


People find this review helpful!
Rutger responds:

Oeh de overgang van nummers: Op NG is het heel moeilijk dat vloeiend te doen, ik heb het een paar keer uitgeprobeerd, maar omdat mijn muziek 10 sec of meer of minder... achter loopt op NG enzo heb ik er maar voor gekozen niet te doen.
Bob Marley is voor de leuk nadat hij freedom wilde zeggen :') Maar ik begrijp dat ik het beter weg kan laten. Maar ik kon het niet laten... Maargoed ik zal er aan werken inieder geval.


StickmanJim-GoesToSchool StickmanJim-GoesToSchool

Rated 3.5 / 5 stars

That was actually pretty good

The animation was pretty good and pretty funny, too. You need to work on your character animation (e.g. the walking cycle), because that didn't really look good. Keep it up!


People find this review helpful!
CaptianBAMF responds:

Yeah I re-drew the walking cycle a ton of times but I was never happy with it. I still think it could have been better.


The Ultimate Showdown The Ultimate Showdown

Rated 3.5 / 5 stars

....

The drawings were decent, but the animation itself isn't that good at all. The song was pretty funny.

7/10, 3/5Urban Champion EX Urban Champion EX

Rated 3.5 / 5 stars

Brings back memories...

... :)"Megaman" (1/3) -Short- "Megaman" (1/3) -Short-

Rated 4 / 5 stars

Actually...

...there are hundreds of Megaman movies on this site. Be sure to check out the Dr. Wily Shorts (I've forgotten the name of the author).

Btw, good movie ;)Catfight Catfight

Rated 4.5 / 5 stars

Veel NL op de frontpage de laatste tijd...

...houden zo! :)Pixle Pixle

Rated 4 / 5 stars

DO NOT BLAM THIS!!

Just watch it for a couple of seconds anfd then the animation will start! And it has very good frame by frame animation.Shrek Sketches Shrek Sketches

Rated 3.5 / 5 stars

funny...

..but I think the The Incredibles sketches were better..Nobodies Shorts #1 Nobodies Shorts #1

Rated 4.5 / 5 stars

cool!

Mc_Sponge, why did you think it's a little short? It's a short, it's supposed to be short (hence the name).

I think i used the word short way to much in this short review...Ducktales 2:Residuck Evil Ducktales 2:Residuck Evil

Rated 5 / 5 stars

GREAT!!

really!